Energie vergelijken

Energie vergelijken? Op Energiebedrijven.com kunt u het aanbod van alle energiebedrijven vergelijken. U kunt bij ons gratis alle energiebedrijven vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Door uw gegevens te vermelden zoals uw energieverbruik en uw postcode kunnen we een exacte berekening maken van alle energiekosten. Zo ziet u direct welke energiebedrijven er in uw regio energie leveren en welke nu de voordeligste keuze is. Vervolgens kunt u direct overstappen en op uw energiekosten besparen.

Vul in hoeveel stroom en gas u verbruikt, wat voor soort energiemeter u heeft (enkel of dubbel) en uw postcode + huisnummer. Vervolgens kunt u uw voorkeuren aanvinken zoals energietarief (vaste of variabele tarieven), contractduur en duurzame energie. Energiebedrijven.com laat u direct alle energie aanbiedingen zien die het beste aansluiten op de door u ingevoerde gegevens.

Energie vergelijken loont

De meeste mensen die hun energie vergelijken kiezen voor de bovenste energieleverancier met de laagste kosten. Zo valt er bij het vergelijken van energie veel geld te besparen. Een huishouden met een gemiddeld energieverbruik besparen zo honderden euro’s per jaar. Bedrijven die energie vergelijken kunnen zodoende wel duizenden euro’s besparen. Wel is het aan te raden om goed op te letten. Want energiebedrijven geven maar al te graag extra korting, maar deze bedrijven hoeven niet perce de goedkoopste te zijn.

Laagste energie prijs vergelijken

Kijk altijd goed naar de totale jaarlijkse kosten en vergelijk deze met uw huidige kosten. Let daarbij goed op de actieprijs. Deze kan namelijk tijdelijk geldig zijn. Bijvoorbeeld voor 1 jaar. Wanneer dat jaar voorbij is krijgt u weer het normale tarief en dit zorgt ervoor dat uw energierekening weer stijgt. Dit kunt u voorkomen door contact op te nemen met de huidige energieleverancier.